Tryck på knappana för att kommat till olika videor

Tappingprojekt i Kenya

Aug 2019 startade jag ett ideellt tappingprojekt i Kenya. Idag lär 22 hängivna, kunniga instruktörer ut tapping till 700 barn i tre skolor. Åldrar 7-20 år.

Titta på videon och förstå varför projektet är så viktigt. Jag berättar solskenshistorier om de mycket positiva resultat som Tapping Team Kenya har uppnått, både innan och under Coronarestriktionerna.

Vi ber ödmjukt om donationer för att köpa in teknik så att teamet kan fortsätt att sprida tapping till skolor och t.ex. kvinnoorganisationer. Fler billiga smartphones, internetuppkoppling, laptops m.m. behövs.

Swisha mig: 0703 10 44 10 och skriv TEKNIK KENYA. Alla pengar går direkt till teamet.

Barnen i en av skolorna knackar

Barnen på filmen nedan går i en av de tre skolorna i Kenya som ingår i det knackningsprojekt som jag startade tillsammans med lärarna i augusti 2019.

Med de bra resultat som visades efter bara två månaders daglig knackning spreds ryktet och ytterligare två skolor anslöt. Barnen är från 7-20 år i de olika skolorna.

Nu (okt 2020) är skolorna i alla fall öppna igen en tid, efter totalstängning åtta månader pga Coronan och lärarna började knacka dagligen igen med barnen.

Om du känner för att stödja projektet ekonomiskt vänligen Swisha mig, Barbro Bronsberg privat: 0703 10 44 10 skriv TEKNIK KENYA.

För teamet behöver fler laptops med projektorer, fler enkla "smartphones", Internetabonnemang m.m. för att sprida knackandet. De lär sig mer via Zoom och liknande, de håller kontakt med klienter på håll och de kommer åter att börja organisera träffar i byar och andra skolor.