Leva ett liv….

Har jag gjort det jag ska… eller går jag och väntar på att livet ska börja….

Nästan varje dag sitter jag och ser vågor välla in över stranden i Ban Phe Thailand. Min privata strand.. inga människor och turister ser jag sällan här. Inte ens högsäsong finns människor på denna strand…. Privat för mig.

Varje dag ser vågorna olika ut. Just nu höga för att vara här, cirka 1.5 meter. Dån när nerslaget är på stranden. För någon vecka sedan full av stora maneter, nu inga. Stora äckliga geléklumpar, som jag ser det, Thai plockar för att äta.

Denna vecka bara en vacker strand, med glimrande sol strålar i vatten vågorna.

Tid för reflektion är denna strand perfekt. Det är därför jag är här. Jag fryser aldrig  när jag sitter här. Cirka 30-35 grader året om. På kvällen om jag sitter, räknar jag fiskebåtarnas gröna ljus vid horisonten. 20 stycken, ibland 35 stycken båtars ljus.

Detta gör att jag är mogen att ta nästa steg för dagen. Full av energi till för att flyta ut över nya utmaningar och till stånd jag ännu inte fått uppleva.

Åren har lärt mig att saker och ting tar tid att genomföra. Mitt fokus är på musik just nu. Men vilken tid det tar.

Så komplicerat men ändå inte. Justering av en EQ:s (equalizer) frekvens span och skjuta in olika instrument på olika frekvenser så det inte krockar, är som balansera en pinne på näsan. När pinnen är på plats är det enkelt att stå stilla.

Mikael spelar synt hos Barbro juni 2016 (2)

Mitt liv står inte still utan är i en ständig vågrörelse, som slår in mot livets oändliga strand….

Detta är text nummer 4, i Artist Mikael Avatar serier som utkommer varje lördag eller söndag cirka 15.00 Thai tid och 10.00 europeisk tid.

den 20 augusti 2016

#Levaettliv #mikaelavatar #musik #strand

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla