Ett riktigt bra liv

för dig och världen!

- Här är kursen som jag hade behövt

många gånger i livet.

Ett riktigt bra liv

för dig och världen!

555 kr

Pris före 3 nov

De första tre stegen

  1. Nulägesanalys av ditt liv. Lever du riktigt bra eller är det för lite?

  2. Grunderna i tapping så att du kan befria dig i vardagen under processens gång.

  3. Ditt nya nuläge som du vill leva i dvs ditt riktigt bra liv.

Kursen har jag gjort från mitt hjärta till dig så att du kan leva ett riktigt bra liv.


I kursen hittar du:
• Inspirerande videos. Minst åtta.
• Mental träning, tankens kraft.
• Attraktionslagen i praktiken.
• Guidade meditationer för personlig utveckling.
•  PDF med konkreta övningar och steg för steg hur göra.
• Och naturligtvis tapping som jag ser som det mest kraftfulla verktyget jag lärt mig, och sprider.


Kursens delar får du tillgång till i lagom pedagogisk takt, så att du hinner med de olika stegen. Jag är kreativ, så det kan bli fler steg och redskap om jag upptäcker att du behöver något mer.


De här redskapen ingår i mitt överlevnadskit och använder dem så fort jag märker att jag behöver ta steg vidare.

Arrow%20_edited.png

Ditt liv kan också bli lättare, roligare och magiskt!

Vänta inte längre. Det är alltid mycket att göra, aldrig rätt tidpunkt... Bara gör det och processen kommer att ta plats i ditt liv på sitt eget sätt. Nästan magiskt! Det är därför som jag har låtit göra min nya logga: Barbro Bronsberg, Wise and Magical.

Logga_Barbro_Bronsberg_omgjord_Jing_stö

När jag använder redskapen jag lär ut händer det magiska saker. Människor kontaktar mig som jag har tänkt på. Exakt de klienter kontaktar mig som jag drömmer om. Jag vaknar med en insikt på morgonen, en lösning eller en formulering. Livet har blivit så mycket lättare och roligare.

Låt din process ta den tid som behövs

Vad kommer jag om ett år från idag BLÅ B

Kursen är ingen snabbkurs som lätt fixar allt. Den sätter igång processer, tankar och känslor i dig. Du lär dig redskap och ett förhållningssätt som ska hålla resten av livet. Du behöver använda redskapen, öva med dem och göra dem dina på ditt sätt.

 

Titta på filmerna flera gånger, följ instruktionerna, återvänd till övningarna, och ge dig tid mellan stegen så att du i lugn och ro hinner med. Mitt tips är att du gör något litet varje dag. Kanske skriva i en vacker, inspirerande anteckningsbok. Ta med någon väninna/vän och dela kursens steg med den.

 

Med tiden kommer den här medlemssidan att öppna för kommentarer och du kan lära känna andra som också är på väg i sina liv.

 

Din processtid kanske är snabb!?

Eller så inser du att du redan har kommit långt i en process innan du började kursen. Du behöver släppa, och göra stora förändringar sätt omgående – och gör dem. Inget att fundera mer över! Färdigt! Poff! Nästa steg tack!

Det är naturligtvis också helt okej. Det är din kurs och din process.

 

Varmt välkommen på kursen tillsammans med mig!

Ett riktigt bra liv

för dig och världen!

555 kr

Pris före 3 nov

Lever du det liv du vill leva?

​Lever du det liv du vill leva? Jag gör det ganska mycket, men jag kan ta steg jag med mot ett ännu bättre, riktigt bra liv. Mycket av det jag har uppnått har skett under kamp och alldeles för mycket arbete.

 

Wow tänk om jag hade fått de här kunskaperna och redskapen när jag var i faser av egen utbrändhet? När jag skulle bestämma inriktning på företaget och mitt liv! Jag hade sparat åratal av steg och försök.

Tänk om jag hade en tidsmaskin?

Barbro_l%25C3%2583%25C2%25A4rare_sv_vitt

Barbro 20 år

Föräldrar och lärare tar mycket sällan upp hur vi kan skapa ett riktigt bra liv. Vi testar oss fram som livsamatörer och kämpar på så gott vi kan. Vi förhåller oss mer till det som bli BLIR än att vi själva sätter upp riktningen och mål och når dem.

 

Tänk om jag kunde resa i en tidsmaskin tillbaka till mig som ung och ge mig dessa livsredskap? Wow vilken skillnad när jag som tjugoåring skulle ut i vuxenlivet! Hade inte mycket riktning och visste inte att jag kunde skapa mig ett riktigt bra liv.

 

Tänk om jag kunnat sprida innehållet i kursen under de 25 år som jag föreläste om stress och utbrändhet över hela landet. Så många fler människor jag hade kunnat hjälpa till ett bättre liv. Speciellt med tanke på hur effektiva knackningarna är för att släppa på stress, ta hem sin kraft, sträcka på sig och t.ex. sätt gränser och stå upp för det jag hellre vill.

Drömmar och mål som vägrar att lämna dig ifred?

Tänk om du skulle bestämma dig för att ge dig den här kursen med alla steg och redskap? NU!

 

Det finns säkert någon anledning till att du läser den här texten. Någon dröm som vägrar att lämna dig ifred? Några mål som du har försökt att nå men inte riktigt är framme vid? Du kanske precis som jag vill ha ett lättare och roligare liv? Känna större mening och göra det du kom till planeten för att göra?

Kvinna%20feminine%20gudomlig%20beskuren_